Internetikasiinodest rääkimine on paras tabu, kuid ometigi on see meist paljude igapäevaelu osa. Kui mehed võib-olla ei tahagi niipalju rääkida oma muredest või tunnetest, siis sellest, kes suurema kala püüdis, lotoga võitis või veel millegi sensatsioonilisega hakkama sai, lobisetakse hea meelega.

Sama kehtib online kasiinode kohta. Võib ju argumenteerida, et nende pakutavad mängud on ülesehituselt kõik suhteliselt sarnased. Mingit suurt strateegiat seal pole vaja ega kogemusi. Piisab kui raha sisse panna ja võid kaotada aga vahel ka võita.

Kasiinomängud Eestis

Kui hakata mõtlema, et mis siis tagab veebikasiinode kestva kasvu, siis tuleks pöörata pilgud ajalukku. Aegade algusest peale on just meessugupool armastanud kihla vedada ja raha mängu panna, et näidata, et tal on õigus. Live kasiino mängud rulett, bakaraa ja blackjack on küll pisut muutunud, kuid algne põhimõte on ikka sama.

Netis raha peale mängimine ei ole võib-olla majanduslikult kõige arukam otsus, sest mängud on üles ehitatud nii, et statistiliselt jäävad mängurid ikka pigem miinusesse kui plussi. Pigem tuleks seda võtta kui valikut, et meelt lahutada võimalusega ka võita raha.

Kui mõtlema hakata, siis minimaalne sissemakse Eesti online kasiinodes algab 1€, seega kaotada polegi juskui nagu midagi. Teisalt aga on teada-tuntud fakt, et süües kasvab isu. Olenevalt isiksuse tüübist võib tekkida hasart ning hoogu minnes polegi nii kerge pidama saada.

Valdav enamus mängijatest suudab mänguharjumust ilusti suunata nii, et raha peale panustamine igapäevaelu kuidagi segama ei hakka. Kuid on juhtumeid, kui püütakse juba saadud kaotusi tagasi teenida pannes mängijakontole raha juurde ilma päris läbi mõtlema, kas mitte eelarve juba lõhki ei hakka minema.

Kas internetis raha peale panustamine on turvaline?

Huvitav on tähele panna, et tänapäeva tehnoloogilises maailmas saavad mängurid valida pea lõputu hulga kasiinode hulgast. Eriti puudutab see just internetikasiinosid, sest veebis saab teenuseid pakkuda üle maailma kõigile, kellel on olemas internetiühendus.

Siinkohal tasub aga tähele panna, et mõistlik on Eesti litsentsita online kasiinode mitte mängida. Puht rahaliselt ja ei tasu see ära, sest kui peaksid võitma, tuleb võidud deklareerida ja nende pealt tasuda tulumaks.

Eestis on kümneid kvaliteetseid netikasiinosid, mis pakuvad mänge maailma tuntumatelt mängutootjatelt. Eestikeelne klienditugi ja suunatud boonused ja pakkumised on piisav argument, et just litsentsiga mängukoha kasuks otsustada. Ja nagu juba mainitud, siis tegevusloaga kasiinod katavad kõik kulud, mis puutub maksude tasumisse sh maksud võitudelt.

„Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!”