Rakvere Teatri näitlejad tulevad otse-eetrisse

Alates eilsest läheb neljapäeviti kell 19 otse-eetrisse Rakvere Teatri Live. Veebikohtumisi alustas näitleja Peeter Rästas ning need on jälgitavad teatri Facebooki lehel.

Järgmistel neljapäevadel tulevad otsepilti Elar Vahter, Ülle Lichtfeldt, Imre Õunapuu, Tiina Mälberg ja Peeter Raudsepp. Nimekirjas võib tulla ka üllatusi. Kohtumistel vastavad näitlejad nendega enim haakuvatele vaatajate küsimustele või arutlevad neile praegu olulistel teemadel.

Peeter Rästas rääkis enne otse-eetrit oma plaanidest: „Näitlejatelt on tulnud initsiatiiv oma vaatajatega rääkida. Mitte teha n-ö „Tähelaeva“ – vähemalt see on minu eesmärk, kui ma esimesena eetrisse lähen. Minu puhul ei ole see intervjuusaade, kus mina istun kaamera ees ja inimesed küsivad küsimusi. Võib küsida, aga tahaks inimestega rääkida filosoofilisemalt, vabas vormis. Ma olen imerõõmus, kui keegi tahab minuga arutada näiteks 5G üle ja selle mõjust praegusele maailmale. Mina teen nii nagu mina teen, võibolla keegi teine näitleja teeb midagi muud. Live’is ei ole mitte ainult näitleja, vaid ka inimene!“

Kuulutaja

Foto: Rakvere Teater